Integrert medisin – neste generasjons medisin?

Uno Vita AS tilbyr naturlige, effektive metoder og produkter for styrking av din helse.

Foto: Uno Vita AS
Tekst Jan Fredrik Poleszynski

Integrert medisin – neste generasjons medisin?

Med integrert medisin mener vi en kombinasjon av skolemedisin og komplementær/alternativ medisin. På Klinikk for integrert medisin (KIM) bruker vi metoder hvor det finnes vitenskapelig dokumentasjon på sikkerhet og effekt. Vi benytter moderne, medisinsk CE-godkjente elektromedisinske apparater som understøtter kroppens naturlige helbredelsesprosesser i behandlingen. KIM er en del av Uno Vita AS, som også driver en velassortert nettbutikk full av helsefremmende produkter.

Uno Vita og Klinikk for integrert medisin bruker elektromagnetiske pulser (PEMF) og mikrostrøm som del av vårt behandlingskonsept. Klinikken er unik i sitt slag i Norge og arbeider med framtidens medisinske metoder innen energi-, elektro-, og integrert medisin. 50 års klinisk erfaring og over 300 vitenskapelige studier viser at pulserende magnetfeltterapi, laser, elektriske mikrostrømmer og elektromedisin generelt er både effektivt og sikkert. Elektromedisinsk terapi styrker kroppens naturlige kommunikasjonssystem og bidrar blant annet til raskere reparasjon av skader, å danne nye celler og regulere deres vekst.

Nedenfor har vi listet opp noen effekter som mange opplever etter integrert medisinsk behandling:

• Styrking og balansering av immunforsvaret
• Reduksjon av betennelser
• Reduksjon eller bortfall av smerter
• Bedre oksygenopptak og oksygen distribusjon i kroppen, inkludert i blodet og organer
• Kortere restitusjonstid etter trening og/eller skader/fysiske traumer (inntil 50 % raskere)
• Mer overskudd i hverdagen, mental ro og bedre søvn
• Bedre og mer balansert hormonproduksjon

Forbehold. Klinikken hevder ikke å kurere sykdommer, og vi behandler ingen alvorlige sykdommer.

 

Foto: Jan Fredrik Poleszynski – Uno Vita AS

 

Selskapet Uno Vita AS har sin klinikk i Moss utenfor Oslo. Vi tilbyr et vidt spekter av naturlig helsefremmende produkter for salg til sluttbrukere, klinikker og forhandlere. Dette inkluderer behandlingsløsninger både til privat og profesjonell bruk, kosttilskudd og jordingsprodukter, strålingsbeskyttelse, infrarød badstue, mm.
Nettbutikken til Uno Vita AS finner du her: https://shop.unovita.com

Send oss gjerne en e-post til salg@unovita.com  om du har spørsmål om produkter eller klinikk.

 

WordPress Ads