Slik fungerer det: Hvem har effekt av Pure Grow

Frisørkjede søker unge mennesker til produkttest: Har du begynt å miste håret?
KAN Blindern har suksessfull erfaring med bruk av Pure Grow-produkter mot hårtap. Nå søker frisørsalongen 50 unge mennesker med begynnende hårtap som ønsker å prøve ut produktene gratis.

Foto: KAN Blindern
Tekst Rita Tvede Bartolomei

Som deltager i studien får du bruke Pure Grow-produktserien gratis over 3 til 6 måneder. KAN Blindern har eksistert siden 1964. Frisørsalong-kjeden har salonger i Oslo og Bærum.
– Vi ser at både kvinner og menn med begynnende hårtap har veldig positiv effekt av Pure Grow. Frisørbransjen og mennesker som sliter med hårtap trenger overbevisende resultater og flere gode bevis på at det nå finnes produkter som faktisk fungerer. Pure Grow har god effekt, og det ønsker vi gjerne å dokumentere, sier grunnlegger av KAN Frisører, Kåre Arnold Nilsen.

Slik fungerer det: Hvem har effekt av Pure Grow?

Kåre Arnold Nilsen forteller at alle mennesker med begynnende hårtap (eller som kun ønsker mer fyldig hår), vil ha effekt av Pure Grow. Men det er viktig at hårtapet ikke er langt fremskredent.
– Pure Grow består av konsentrat, sjampo og kosttilskudd. Serumet gnis inn i hodebunnen og stimulerer til økt blodsirkulasjon og dermed økt hårvekst. Den silikonfri, blodsirkulasjonsstimulerende sjampoen sørger for at hårsekkene ikke blokkeres, og et hårvekstfremmende kosttilskudd med viktige mineraler og vitaminer, sier han.
Interiørdesigner og TV-personlighet Halvor Bakke forteller sin positive Pure Grow-historie her.

Forebygging av hårtap: Bedre enn drastisk kirurgi

Nilsen presiserer at Pure Grow ikke er en mirakelkur, men et effektivt, bivirkningsfritt middel mot begynnende hårtap: Forebyggende og hårvekstfremmende. Han forteller at spesielt menn kan oppleve hårtap allerede fra 25-årsalderen.
– Produktene skal brukes intensivt hver dag den første tiden, og så med en gradvis nedtrapping. Fokuset har vært for sterkt på at hårtransplantasjoner og drastiske inngrep er det eneste som fungerer mot hårtap. Jeg synes jo det er mye viktigere og mye bedre om man forebygger hårtap før det har kommet for langt, sier Kåre Arnold Nilsen.
Personer med omfattende hårtap vil trenge mer intensiv hjelp. Men behandlinger som PRP (Platelet Rich Plasma) og hårtransplantasjoner er ikke del av Pure Grow-studien.
– PRP begynner å bli en ganske anerkjent metode mot både hårtap, rynker og artrose. Man bruker da pasientens eget blod fra en mindre blodprøve, sentrifugerer det, slik at kun de hvite blodlegemene blir igjen. De er fulle av vekstfaktorer og proteiner, og injiseres inn i hodebunnen slik at hårveksten øker, sier Nilsen.

Vil du delta gratis i studien?

Ring KAN Blindern på 22 46 08 05 eller send en e-post til kanblindern@kanfrisor.no. Du kan gjerne ta turen innom KAN Blindern i Frederikkebygget, Problemveien 11, 0371 OSLO.

 

WordPress Ads