Kypros – Middelhavsperlen

Til tross for at vi alle er midt i en voldsom krise nå om dagen, så er det ikke nødvendig å sitte stille. Et land som mange ikke tenker på er Kypros, middelhavsøya som deles mellom en gresk og en tyrkisk del

Foto: Cyprus Estate Invest

Tekst: JH Lillevik

Ann-Veronika Steffensen fra Cyprus Estate Invest har mange muligheter for deg som vil finne et feriehjem og/eller gjøre en god økonomisk investering. Selv om pandemien herjer, så har de funnet utrolig gode løsninger for hvordan man kan gjøre dette sikkert og trygt.

– Vi bruker blant annet Zoom for å vise hva vi har å tilby til alle som vil investere i eiendom på Kypros. Da er det hovedsakelig visninger som foretas over den digitale verden. Vi holder presentasjon fast hver tirsdag kl. 16 norsk tid. Link mottas ved forespørsel på mail, telefon eller sosiale media Cyprusestateinvest.

– Vi har også en litt annerledes nedbetalingsplan, og innført tiltak for å holde av leiligheter, og om kunden kommer ned og ikke er fornøyd så kan de velge seg en annen bolig, eller få pengene tilbake. Verden er i endring nå og da må vi selvfølgelig tilpasse oss.

En ny verden

Med stengte grenser og karanteneregler, så er det viktig å følge med i svingene og eiendomsbransjen er ikke noe unntak. Selv om mange trodde at dette skulle være en midlertidig ordning, så ser den nå ut til å vare litt lengre enn folk først trodde, men det er ingen grunn til at ting skal stå stille.

– Online-visninger er jo rimelig nytt for oss, og siden pandemien har vært ganske lenge nå, så har vi blitt ekstremt gode på dette. Det har jo vært noen som har prøvd å komme på visningstur, men det har nå blitt kansellert hver gang på grunn av problemer, så det å kunne vise boligene på nett er et veldig godt alternativ.

– I presentasjonen viser vi selve området rundt med drone. Vi tar og for oss juridiske aspekter som skjøter og kjøpsprosessen.

– Vi går gjennom boliger med kamera, i hvert fall i de tilfellene hvor det er ferdige boliger. Siden vi hovedsakelig selger uferdige prosjekter som ferdig designes for kunden, bruker vi tid for å kartlegge kundens behov og ønsker.

Hjelper kundene på flere plan

Det er ikke bare kjøp som Steffensen hjelper til med, men også andre løsninger for de som ikke har planer om å bo fulltid på Kypros.

– Vi har egne avdelinger som leier ut boligene for våre kunder.

Realistisk sett leies boligen ut 60% av året, garanteres det 2 års utleie, er boligen overpriset.

– Vi har nå et fantastisk prosjekt der det bygges boliger i alle størrelser og prisklasser rundt ett Wellness-senter, med islandske investorer-som tilbyr behandlinger som få andre land kan. Så her blir det gode leieinntekter for boligeiere året rundt. Prisene starter fra kun 38 000GBP.

– Vi i Cyprus Estate Invest ønsker dere velkommen til online-presentasjoner og digitale visninger, og gleder oss til å se dere alle på visningstur i Kypros snart.

 info@cyprusestateinvest.com

WordPress Ads