SATS leverer rekordresultat – både økonomisk og for folkehelsen

SATS presenterer i dag et rekordhøyt resultat for Q2 2023, og leverer EBITDA på 194 millioner kroner. Selskapet følger med dette opp det sterke resultatet fra årets første kvartal. Resultatene kommer som en følge av stabil medlemsvekst over tid, prisjusteringer og god kostnadskontroll for å dempe inflasjonspresset.

– Vi presenterer i dag et sterkt økonomisk resultat. Dette viser at vi nå er i en posisjon hvor vi leverer solide resultater over tid. Vi forbedrer stadig produktet vårt og våre ansatte leverer enestående treningsopplevelser, som har resultert i rekordbesøk – våre medlemmer er mer aktive enn noen gang, sier konsernsjef Sondre Gravir.

Det totale antall treningsøkter på SATS sine treningssentre økte med 16% sammenliknet med andre kvartal i 2022. Økningen er ikke bare et resultat av en større medlemsbase, men også høyere treningsfrekvens per medlem. Antall treningsøkter er et viktig nøkkeltall for både SATS og for folkehelsen. SATS-medlemmer har det siste året bidratt til NOK 21,6 milliarder i samfunnsøkonomisk velferdsgevinst ved å investere i sin egen helse.

– Vi leverer på vår visjon om å gjøre flere mennesker i Norden sunnere og gladere gjennom regelmessig trening, og det inspirerer oss til å hjelpe enda flere til en sunnere livsstil, fortsetter Gravir.

WordPress Ads